Op leeftijd op smaak

boekHet fotoboek Op Leeftijd, Op Smaak, uitgegeven ter gelegenheid van mijn 65e verjaardag, was in drie maanden uitverkocht.
Nu is bij dezelfde uitgever, Reproka Publishers in Amersfoort, de geheel herziene tweede druk verschenen met nieuwe en oude foto’s, met nieuwe en oude teksten.
Bij mijn foto’s hebben dertig bekende Nederlanders een tekstbijdrage geleverd, zoals Armando, Cherry Duyns, K. Schippers, Albertine van Vliet, Martin Bril, Rosita Steenbeek, Wim de Bie, Hans Dagelet, Annemarie Oster, Maarten Spanjer, Hans Schiffers, Yvonne Kroonenberg, Herman Pieter de Boer en Eelke de Jong.
De inleiding is geschreven door fotorecensent Johan de Vos, het voorwoord door hoofdredacteur van AD/Amersfoortse Courant Arjeh Kalmann en de bijzondere vormgeving is van Adri Colpaart.

In dit boek staan foto’s van bijvoorbeeld uitgelopen aardappels, vergeten tomaatjes, oude besjes, uitgelopen brie, stervende narcissen, uitgevallen tulpen, gerimpelde paprika’s en meer schitterend tot ‘op leeftijd en op smaak’ bevorderde objecten.
Wat is er mis met ouder worden?

Jullie kunstkenners en levensgenieters, begrijpen natuurlijk dat het thema van dit fotoboek op mijzelf slaat, op jullie, op wijn, whisky, port, kaas.
Kortom op het patin in ons leven. Op alles wat alleen maar interessanter is en aan waarde wint naarmate het ouder wordt!
Een gefotografeerde lofzang op de leeftijd.


Op Leeftijd, Op Smaak, ISBN 978 90 8986 001 9, € 19,95

  
Voor nadere informatie
Conny Meslier 033-4615514
conny@meslier.nl
www. Meslier.nl

Voor foto's: klik hier
Voor het voorwoord: klik hier