2e editie fotoboek "Op leeftijd, op smaak"

Het fotoboek Op Leeftijd, Op Smaak uitgegeven ter gelegenheid van mijn 65e verjaardag, was in drie maanden uitverkocht.
Nu is bij dezelfde uitgever, Reproka Publishers in Amersfoort, de geheel herziene tweede druk verschenen met nieuwe en oude foto’s, met nieuwe en oude teksten.
Bij mijn foto’s hebben dertig bekende Nederlanders een tekstbijdrage geleverd, zoals Armando, Cherry Duyns, K. Schippers, Albertine van Vliet, Martin Bril, Rosita Steenbeek, Wim de Bie, Hans Dagelet, Annemarie Oster, Maarten Spanjer, Hans Schiffers, Yvonne Kroonenberg, Herman Pieter de Boer en Eelke de Jong.
De inleiding is geschreven door fotorecensent Johan de Vos, het voorwoord door hoofdredacteur van AD/Amersfoortse Courant Arjeh Kalmann en de bijzondere vormgeving is van Adri Colpaart.

In dit boek staan foto’s van bijvoorbeeld uitgelopen aardappels, vergeten tomaatjes, oude besjes, uitgelopen brie, stervende narcissen, uitgevallen tulpen, gerimpelde paprika’s en meer schitterend tot ‘op leeftijd en op smaak’ bevorderde objecten.
Wat is er mis met ouder worden?

Jullie, kunstkenners en levensgenieters, begrijpen natuurlijk dat het thema van dit fotoboek op mijzelf slaat, op jullie, op wijn, whisky, port, kaas.
Kortom op het patin in ons leven. Op alles wat alleen maar interessanter is en aan waarde wint naarmate het ouder wordt!
Een gefotografeerde lofzang op de leeftijd.

Op Leeftijd, Op Smaak, ISBN 978 90 8986 0019, € 19,95


Sofie aan Tafel

Ontbijt, lunch, high tea of diner in prettig gezelschap(je)

Elk jaar eten onbekende bekenden bij elkaar, zoals mensen uit de straat of de sportclub. Een initiatiefgroep heeft in aanloop naar het feestjaar Amersfoort 750 Sofie aan Tafel opgezet. Ook dit jaar tafelden duizenden mensen verspreid door Amersfoort en omstreken samen.
Door samen te eten, leer je elkaar beter kennen. Dat is de gedachte achter Sofie aan Tafel. Het is een geweldig aardig idee dat eind maart duizenden disgenoten anderen ontmoeten om een hapje te eten.
Nieuwsgierig naar al die ontmoetingen van dit jaar en voorgaande jaren? Je vindt verhalen, recepten en foto’s op www.sofieaantafel.nl.

De volgende Sofie aan tafel is op 23 maart 2013.


Tentoonstellingsagenda van foto's van Conny Meslier:

Op dit moment zijn er geen tentoonstellingen.